0229-757080

Walking Lunch Monnickendam!

(0)

vanaf

37,50

p.p. excl. BTW

Walking Lunch Monnickendam!
 • Dagarrangementen Monnickendam

Omschrijving

Tijdens deze Walking Lunch bezoekt u in één middag maar liefst drie restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Op uw route naar het volgende restaurant neemt onze gids u mee voor een mooie rondleiding door Monnickendam. Culinair genieten tijdens deze lunch met rondwandeling door Monnickendam samen met uw gezelschap! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het eerste restaurant. Neem plaats en geniet van een heerlijk soepje dat hier voor u klaar staat!

Walking Lunch Monnickendam met Rondleiding!

Geheel in stijl bieden wij u deze middag een heerlijke lunch aan in Monnickendam. Maar dit is niet zomaar een lunch. Het is een lunch op maar liefst drie verschillende locaties! Een leuke manier om lekker te genieten van een heerlijke lunch, waarbij u telkens weer naast iemand anders plaats neemt. Onder het genot van een drankje en een heerlijk gerecht vliegt de tijd voorbij dus, door naar het volgende restaurant! Tijdens de mooie rondleiding tussendoor (onder begeleiding van een professionele gids) komt u alles te weten over de historie van Monnickendam, actuele zaken die in Monnickendam spelen en bezoekt u verschillende bezienswaardigheden. Na een korte rondwandeling van ongeveer driekwartier komen we aan bij het volgende restaurant.

We straten in restaurant één met een soepje. In restaurant 2 gaan we door met een broodmaaltijd en in restaurant 3 sluiten we af met een heerlijk zoet dessertje. Indien er dieetwensen zijn horen we dat graag vooraf even, want ook daar wordt rekening mee gehouden. Ook is het mogelijk om deze Walking Lunch Monnickendam uit te breiden met bijvoorbeeld een activiteit na afloop. Een unieke manier van Monnickendam zien en culinair beleven? Dan is deze Walking Lunch Monnickendam uw arrangement. Voor meer informatie en eventuele uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   3.00 uur

   Prijs

   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 42,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 40,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 39,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 37,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele Gids
   Rondleiding van 2x 45 minuten tussen de gangen door
   Soepje bij Restaurant 1
   Broodmaaltijd bij Restaurant 2
   Zoet dessertje bij Restaurant 3