0229-757080

Ranking your Colleagues met Lunch Monnickendam!

(0)

vanaf

44,50

p.p. excl. BTW

Ranking your Colleagues met Lunch Monnickendam!
 • Dagarrangementen Monnickendam

Omschrijving

‘Rank’ tijdens deze ranking lunch quiz Monnickendam uw eigen collega’s! Onder begeleiding van onze quizmaster komen leuke, spannende en een tikkeltje ondeugende vragen op het grote scherm voorbij en maakt u met uw eigen stemkastje een keuze. Wie weet de aanwezige personen het beste in te schatten en gaat er met de mooie hoofdprijs vandoor?! 

Ontvangst

U en uw gezelschap komen aan op een gezellige horeca locatie in het centrum van Monnickendam. Nadat iedereen plaats heeft genomen neemt onze quizmaster het woord en spelen we; Ranking Your Colleagues!

Ranking Lunch Quiz Monnickendam!

Vandaag bent u onderdeel geworden van deze spelshow, en mag u uw eigen collega’s gaan ‘ranken’. Hoe schat u ze in? Wat hebben uw collega’s u per ongeluk in het verleden verteld? Of weet u via via net iets meer over één bepaalde collega, waardoor u deze persoon op juiste waarde kunt schatten? Tijdens uw eigen versie van Ranking Your Colleagues speelt u standaard samen in teamverband, maar het is ook mogelijk om individueel te spelen. De quiz zelf bestaat uit 8 rondes waarbij naast het ranken van uw collega’s, ook een aantal gezellige rondes erbij zitten vol muziek, algemene kennis en zelfs een echte paardenrace. Daarbij wel alles in het teken van ‘ranken’! Maar het leukste van deze quiz is natuurlijk de vragen die voorbij komen en uw eigen collega’s tot de keuzes behoren. Een aantal voorbeeld vragen? Wie van uw collega’s is het vaakst de klas uit gestuurd op de middelbare school? Welke collega heeft de ‘dikste’ auto? Of wie van uw collega’s is in het weekend het grootste feestbeest? En heeft u een leuke anekdote, dan komt deze vast en zeker ter sprake!

De quiz zelf is interactief en wordt gespeeld met stemkastjes die via ons systeem direct op het grote scherm actief zijn. Van te voren ontvangen wij graag een namenlijst van alle collega’s en voegen we in de quiz zelf de namen toe. Standaard serveren we halverwege de quiz een heerlijke lunch. Maar het is ook mogelijk om de lunch voorafgaand of na afloop te doen. Daarnaast is deze quiz ook los of als dinerquiz te spelen in drie rondes inclusief voor-, hoofd- en nagerecht (of bij grotere groepen een buffet). Ook bieden wij een ‘Friends’ versie zodat het ook met een vriendengroep te spelen is. Voor meer informatie over deze super leuke interactieve ranking lunch quiz Monnickendam en eventuele uitbreidingsmogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   3.00 uur

   Prijs

   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 48,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 45,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding (Quizmaster)
   Spelmaterialen Ranking Your Colleagues Quiz
   Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
   Prijsje voor de winnaars!
   Lunch