0229-757080

Kroegentocht met Diner Monnickendam!

(0)

vanaf

54,50

p.p. excl. BTW

Kroegentocht met Diner Monnickendam!
 • Avondarrangementen Monnickendam

Omschrijving

Borreltje hier, borreltje daar! Ga mee op kroegentocht Monnickendam! Wij laten u kennis maken met de grote, maar ook kleine kroegjes verscholen in de zijstraten van het gezellige centrum. Drankje op, dan neemt onze begeleider u mee naar de volgende kroeg. We eindigen bij een gezellig restaurant in het centrum van Monnickendam waar een heerlijk diner voor u klaar staat! 

Ontvangst

Op de eerste locatie staat onze begeleider klaar en ontvangen we uw gezelschap met een eerste borrel. Een goede start van deze kroegentocht Monnickendam!

Gezellige Kroegentocht Monnickendam!

We starten deze tocht in een klein café, verscholen in de zijstraten van het oude centrum van Monnickendam. Hier ontvangt u uw eerste borrel en testen we iedereen op zijn of haar ‘kroeg-kennis’ tijdens een korte Pubquiz. Na een klein half uur gaat u onder begeleiding door naar het volgende café. Hier staat wederom een borrel voor u klaar en spelen we een dartcompetitie tegen elkaar midden in het café. Nadat de drankjes op zijn gaan we door naar de laatste kroeg waar naast een drankje ook een portie bittergarnituur op u wacht.

Wie is de echte kroegtijger binnen uw gezelschap? Wie hangt het vaakste aan de bar? En wie is dusdanig sportief onderlegt dat hij de dartcompetitie op zijn naam weet te schrijven? De winnaar zal in ieder geval worden gehuldigd en mag zich een jaar lang de Kroeg Kampioen van Monnickendam noemen! U eindigt deze kroegentocht Monnickendam in een leuk restaurant voor een heerlijk driegangen diner. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om tijdens de diverse kroegen te kiezen voor een normaal glas bier, fris of wijn. Deze kroegentocht Monnickendam is tevens uit te breiden met puzzeltocht, rondleiding door gids of mooie steptocht. Beleef een gezellige middag of avond met het bedrijf, familie of vrienden. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 57,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 56,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding
   Spelmaterialen Pubquiz & Dartcompetitie
   Consumpties 3 p.p. (bier, wijn, fris) bij 3 cafés
   Portie bittergarnituur bij 1 café
   Driegangen Diner