0229-757080

Hou van Holland Lunchspel Monnickendam!

(0)

vanaf

44,50

p.p. excl. BTW

Hou van Holland Lunchspel Monnickendam!
 • Dagarrangementen Monnickendam

Omschrijving

De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven met uw gezelschap? Dat kan bij dit unieke lunchspel ‘Hou van Holland!’ Wie is uw teamcaptain? Wat weet uw team over ons koude kikkerlandje? En hoe goed is uw kennis over de Hollandse hits, geschiedenis en sportieve prestaties? Beleef een geweldige interactieve show met echte stemkastjes en groot scherm tijdens dit Hou van Holland uitje Monnickendam! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige horecalocatie in Monnickendam. De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun juiste positie in. Tijd om te starten met ‘Hou van Holland!’

Hou van Holland Uitje Monnickendam!

We starten om in te komen met de eerste ronde namelijk ‘de grote Hollandse vragenronde’! Uw team ziet vier keuzes op het scherm. Maakt uw team de juiste keuzes en neemt u gelijk een voorsprong, of loopt u nu al achter de feiten aan? Op naar ronde twee ‘de Hollandse muziekquiz’ waarin diverse Nederlandse hits (van toen en nu) voorbij komen. Dan is het tijd voor een hilarische ronde. Kom maar naar voren teamcaptain en speel ‘geen Ja, geen nee en geen uh!

Even pauze en de locatie serveert u vervolgens een smaakvolle lunch. Maar al snel hervatten we het spel en testen we uw kennis over topografie met daarbij het bekende kaas werpen! Scoor met uw team punten voor zowel het raden van de juiste plaats als exacte positie van de kaas op de plattegrond van Nederland. Tijd voor ronde vijf vol beroemdheden tijdens de ‘bekende Nederlanders’ ronde. Weet één van uw teamleden Robert ten Brink, Kim Holland of Beau van Erven Dorens uit te leggen, zonder hun namen te noemen? Ronde zes bestaat uit de ‘spellingronde’ en ronde zeven ‘herken het fragment’ waarbij uw team antwoord geeft op grote indrukwekkende momenten uit de Hollandse historie.

Dan is de grote finale aangebroken! Mag uw team draaien aan het rad, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het complete overzicht helemaal kwijt? Tijd voor de ontknoping! De einduitslag van dit unieke Hou van Holland uitje Monnickendam? Een fantastische, gezellige en interactieve middag zowel onder als op de lunchtafels. Geniet van een complete middag in de gezellige Hollandse sferen!

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   3.00 uur

   Prijs

   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 48,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 46,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 45,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding (Quizmaster)
   Spelmaterialen Hou van Holland Quiz
   Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
   Prijsje voor de winnaars!
   Lunch