activiteiten Monnickendam in de spotlight!

De Winter Pubquiz Monnickendam!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Monnickendam Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Monnickendam!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Monnickendam op te lossen!

Solextour Monnickendam!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Monnickendam? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Monnickendam!


categorieën uitjes Monnickendam!

Sportieve activiteiten monnickendam

(0)

Spelprogramma's monnickendam

(0)

Quizzen in monnickendam

(0)

Teambuilding monnickendam

(0)

Workshops monnickendam

(0)

Vrijgezellenuitjes monnickendam

(0)

Interactieve Uitjes monnickendam

(0)

Rondleidingen monnickendam

(0)

Individuele uitjes monnickendam

(0)

Rondleidingen Monnickendam

Unieke rondleidingen Monnickendam beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Monnickendam voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Gelegen aan de schitterende Gouwzee ligt de stad Monnickendam! Een mooie knusse stad met een kleine 10.000 inwoners. Monnickendam is van oudsher een echt vissersstadje. Met diverse scheepswerven, rokerijen en open verbinding met de Gouwzee, maakt Monnickendam zeer geschikt voor de visserij. Dagelijks varen er nog boten uit en komen eind van de middag terug met hun vangst. Het centrum van Monnickendam is authentiek en vol prachtige en statige panden. Ondertussen is de stad in de loop der jaren veranderd en is de invulling van deze panden onder andere horeca geworden. Het knusse centrum van Monnickedam kenmerkt zich door gezellige restaurants en cafés met terrassen. Dus voor een uitje met uw gezelschap is Monnickendam zeer geschikt!

Geniet van unieke en originele rondleidingen Monnickendam met uw gezelschap!

Originele rondleidingen Monnickendam beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke rondleidingen en bezichtigingen in Monnickendam graag! Deze prachtige stad kent vele verhalen over de rijke historie uit bijvoorbeeld de gouden eeuw. Wij laten u daarom tijdens uw rondleidingen Monnickendam graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van een rondleiding met een gezellige gids tot aan rond tours per step, fiets, solex of tuk tuk. Heeft u wensen en voorkeuren? Wij maken uw rondleidingen Monnickendam op maat!

Voor meer informatie over alle mogelijke rondleidingen Monnickendam kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Monnickendam!

Het Foute Campingfeest Monnickendam!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Monnickendam in de campingkantine!

1001 Nacht Themafeest Monnickendam!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Travel around the World Monnickendam!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

Apres Ski Party Monnickendam!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!