0229-757080

De Winter Pubquiz Monnickendam!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Read more

Moordspel Monnickendam Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

Read more

CSI-Pad Moordspel Monnickendam!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Monnickendam op te lossen!

Read more

Solextour Monnickendam!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Monnickendam? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Monnickendam!

Read more

IPad Challenge Monnickendam!

Uniek en vernieuwend in de uitjes-wereld! Dat is deze IPad Challenge Monnickendam! Gewapend met een echte IPad speelt u dit interactieve spel tegen uw collega’s. Weet uw team de opdrachten door het centrum van Schagen op de IPad uit te voeren? Of zorgen de andere teams ervoor dat u geen kant meer op kunt door de inzet van hun digitale bommen, virussen of andere online gadgets!

Read more